Despre Noi

De multe ori am fost dezamagiti, atunci cand am vizitat tara noastra, de faptul ca nu am gasit magneti de frigider  cu imagini reprezentative din locurile pe care le-am vizitat.Putine au fost locurile de unde am putut cumpara magneti deosebiti, cu imagini unice, si nu in ultimul rand, “Made in Romania”.

Asa s-a nascut ideea unor magneti personalizati, unici, de buna calitate, si la preturi accesibile.

Magnetii de frigider au inlocuit cu succes in ultimii ani clasicele vederi trimise prietenilor din concediile petrecute in tara sau in strainatate.

Cu totii ne confruntam adeseori cu lipsa de inspiratie sau cu un buget redus atunci cand vine vorba despre alegerea suvenirului ideal. Magnetii reprezinta cu succes cadoul ieftin, fara insa a fi de prost-gust, si la indemana tuturor.
Folositi atat ca mijloc de promovare al serviciilor oferite,cat si ca ornament al frigiderului sau de ce nu al autoturismelor,magnetii de frigider au devenit din ce in ce mai apreciati de toata lumea.
Fie ca detineti o unitate de cazare, o firma de transport auto, un restaurant, sau orice alt tip de afacere, magnetii de frigider reprezinta garantia faptului ca datele dumneavoastra de contact vor fi intotdeauna la dispozitia celor ce au nevoie de serviciile oferite , si, de ce nu, va vor ajuta in atragerea unor noi clienti.

De asemenea, magnetii de frigider au inceput sa fie tot mai folositi pe post de marturii de nunta sau de botez , in locul clasicelor invitatii la un asemenea eveniment sau ca amintire de la o petrecere a firmei,un concert sau orice alt eveniment.
Oferindu-le celor dragi o astfel de amintire le vei da ocazia sa isi aminteasca pentru mult timp de clipele frumoase petrecute impreuna.


Ce realizam?

Va oferim magneti de frigider de toate dimensiunile, personalizati, realizati, in functie de cerintele dumneavoastra, pe suport de folie magnetica.
Echipa noastra de productie va va sta in permanenta alaturi astfel incat la finalul comenzii sa fiti cu adevarat multumiti.
Rezistenta si aspectul placut al magnetilor realizati de noi se datoreaza materialelor de cea mai buna calitate folosite in realizarea lor, si colaborarii cu graficieni talentati, dedicati muncii lor.


Cum comand?

Pentru comanda, sugestii sau alte detalii, va rugam sa folositi formularul de comanda , sau sa ne contactati pe adresa de email sau la numerele de telefon prezentate in sectiunea contact.
Va puteti realiza propriul design in sectiunea “Comanda Magneti” si apoi ne puteti comunica ID-ul magnetului dumneavoastra.


Realizarea grafica

Realizarea grafica va fi personalizata pentru fiecare client in parte. O echipa de graficieni profesionisti vor lucra la realizarea magnetilor dumneavoastra pentru a avea impact maxim.Personalul nostru are o experienta vasta in publicitate si grafica publicitara.


Cat dureaza?

Dupa ce ati discutat cu unul dintre colegii nostrii si ne-ati dat acceptul dumneavoastra pentru finalizarea comenzii, va dura 3 zile lucratoare pana la expedierea acesteia catre dumneavoastra, exceptie facand comenzile primite vineri, acestea vor fi trimise catre dumneavoastra in ziua de luni.


Plata si livrarea

Livrarea se va efectua prin curier, cu plata ramburs.Pentru comenzi de peste 500 de bucati taxele de curier vor fi integral suportate de catre noi.Pentru clientii noi ce plaseaza comenzi mai mari de 500 de bucati se va stabilii de comun acord plata unui avans.

...si nu uita